Sisäilmaongelman korjaukset

Helsingissä, Tampereella ja Porvoossa

Vaivaavatko sisäilmaongelmat? Sisäilman laatu on yksi tärkeimmistä asioista, jotka vaikuttavat asumisviihtyvyyteen. Crossfix Oy suorittaa sisäilmaongelmien korjaukset asiantuntevasti kaikissa kohteissa. Toimialueemme ulottuu Porvoosta Helsinkiin ja Tampereelle sekä muualle Uudenmaan alueelle.

Ennen sisäilmaongelman korjausta selvitämme, mistä sisäilman huono laatu johtuu ja perehdymme rakennuksen vaurio- ja korjaushistoriaan. Kosteuskartoituksen avulla saamme tietoa rakennuksen mahdollisista kosteusvaurioista.

Tavoitteena hyvä sisäilma

Sisäilmaongelmien ehkäisemiseksi kiinteistön rakenteiden ja laitteiden kuntoa kannattaa tarkkailla ja huoltaa jatkuvasti. Sisäilman laatu luokitellaan hyväksi silloin, kun suurin osa rakennuksen käyttäjistä on tyytyväisiä sisäilmaan eikä se aiheuta terveydellistä vaaraa.

Kun sisäilmaongelmia ilmenee, kannattaa korjaustoimenpiteisiin ryhtyä heti. Suurimmat sisäilmaongelmat liittyvät yleensä kosteusvaurioihin ja puutteelliseen ilmanvaihtoon, mitkä aiheuttavat tunkkaisuutta, epämiellyttävänä hajua sekä ihmisille allergia- ja astmaoireita. Sisäilmaongelman korjaus parantaa sisäilman laatua ja ehkäisee siitä johtuvaa oireilua.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun havaitset tai epäilet sisäilmaongelmaa, toimi heti.

Ota yhteyttä, niin katsotaan parhaat ratkaisut kohteeseenne!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse